Varukorg
Antal biljetter: 0
Summa: 0 SEK
 
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
hjälp    
Culturum Konsertsal
- CS Nöje presenterar Henrik Schyffert - 6/10, VAR INTE RÄDDA
- 2017-10-06 20:00
Parkett Ett mindre antal platser kvarRaden (Balkong) Ett mindre antal platser kvarRullstolsplats Biljetter finnsTeknikPlatser Fullsatt

Information
 

Henrik Schyffert tillbaka med ny enmansföreställning ”Var inte rädda"

 

10 år efter den kritikerrosade publiksuccén ’The 90’s – ett försvarstal’ står Henrik Schyffert ensam på scenen igen. I den nya standup-showen ’Var inte rädda’ gör han upp med sina egna brister och rädslor i ett Sverige där oron ökar.

 

I en tid när allt fler gräver ner sig i skyttegravar och desperat håller fast vid sina åsikter, vill Henrik Schyffert bryta dödläget genom att åtminstone försöka rannsaka sig själv.

 

– Var tionde år måste jag stanna upp och tänka: Vad håller jag på med egentligen? Lever jag som jag lär? Stämmer min karta överens med verkligheten? Det gör lite ont att vara ärlig mot sig själv, att ställa sig på vågen istället för att dra in magen. Men det kan förhoppningsvis vara roligt att titta på, säger han.

 

I fem år stod Henrik Schyffert och Fredrik Lindström på landets största scener tillsammans. Föreställningarna ’Ljust & Fräscht’ och ’Ägd’ sågs av uppemot 400 000 personer – sedan dess har Henrik Schyffert bytt de stora scenerna mot små standup-klubbar för att utmana sig själv som komiker. Nu återvänder han med sin nya enmansföreställning ”Var inte rädda”.

 

Längd: Ca 90 minuter utan paus

 

Arrangör: www.csnoje.seVälj Sektion    
Parkett
Numrerat
Raden (Balkong)
Numrerat
Rullstolsplats
Numrerat
TeknikPlatser
Numrerat