Varukorg
Antal biljetter: 0
Summa: 0 SEK
 
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
hjälp    
Nyköpings Teater
- Opera, Aida -17/3, -Live från Kungliga Operan
- 2018-03-17 15:00
Parkett Biljetter finnsRaden (balkong) Biljetter finnsHKP Platser Biljetter finns

Information
 

AIDA

När världen står i lågor behövs kärleken som mest. Giuseppe Verdis Aida är en kärlekshistoria fylld av konflikter, fanatism och martyrskap – episk i formatet, men hela tiden nära känslorna. Vi är glada att livesända den från Kungliga Operan till våra biografer.

Aida hade premiär 1871 i Kairo och blev snabbt ett av operarepertoarens mest älskade alster. Verdi sa själv att Aida är ”mer intensivt, mer dramatiskt” än något av hans andra verk.

Efter den kritikerrosade succén Nixon in China är regissör Michael Cavanagh tillbaka med en laddad produktion där dramat står i centrum. Vanligtvis är handlingen i Aida förlagd till faraonernas Egypten, men i den här uppsättningen ligger fokus på nutidens påtryckningar och den inre oro som slukar de hjältemodiga men sårbara människorna.

Berättelsen om Aida griper in i dagens samhällsutveckling där det pågår krig, politiska kriser och starka uppdelningar mellan olika grupper. Vi ser den obevekliga kärleken mellan två unga människor kämpa mot en fullständigt kaotisk verklighet.


LIVESÄNDS 17 MARS 15.00
Kungliga Operan, Stockholm

SVENSK TEXT
REGI:
 Michael Cavanagh
TEXT: Antonio Ghislanzoni
I ROLLERNA: Christina Nilsson, Katarina DalaymanVälj Sektion    
Parkett
Numrerat
Raden (balkong)
Numrerat
HKP Platser
Numrerat