Varukorg
Antal biljetter: 0
Summa: 0 SEK
 
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
hjälp    
Culturum Konsertsal
- Nordman - 23/10,
- 2021-10-23 19:30
Parkett Biljetter finnsRaden (Balkong) Biljetter finnsRullstolsplats Biljetter finns

Information
 

Föreställningen längd: 1tim 30min, ingen paus

Åldersgräns 13 år

Nordman firar jubileum med Sverigeturné!

 

Nordman är tillbaka – i år firar de 25 år med albumet ”Tänk om” som släpptes i oktober. I vår väntar en omfattande Sverigeturné med konserter där Mats och Håkan berättar sin händelserika historia varvat med deras musik. 

 

Håkan Hemlin har aldrig sjungit bättre och Mats Wester aldrig skapat bättre musik.   

”Vi är ju mer ett liveband egentligen. Det ger oss en otrolig energi att möta publiken. En stor del av dem blev våra fans redan som barn, i dag har de med sig sina egna barn,” berättar Mats. ”Det blir mycket allsång, texterna har betytt så mycket för så många.”

 

Mycket handlar med andra ord om att återvinna det gamla samtidigt som Nordman är måna om att skapa något helt nytt och fräscht.

 

”Det här med recycling är något som vi tycker är viktigt, inom alla områden”, säger Mats. ”Man skulle nog kunna säga att vi återvinner oss själva.”

 

Det hinner hända mycket på 25 år. Och kanske är det först nu som Nordman verkligen hittat hem. De har borstat av allt vägdamm, lyft blicken och tittat framåt men också inåt. Och någonstans där, i korsningen av gammalt och nytt, återupptäckte de glädjen till musiken och den långa vänskapen.Välj Sektion    
Parkett
Numrerat
Raden (Balkong)
Numrerat
Rullstolsplats
Numrerat