Att välja ett Evenemang

För att välja ett evenemang klickar på på länken "Välj"
(se bild nedan)

Välja evenemang

Tips! Genom att på samma bokning välja olika evenemang kan man samla alla sina biljetter
på samma bokning.

Man kan genom kontrollerna som visas nedan välja att sortera evenemangen på evenemangstyp
eller genom fri text sökning.

Sortera evenemang

Man kan även sortera om listan med evenemang genom att klicka på nedan visade rubriker.

Sortera evenemang

Ifall något evenemang inte skulle synas i evenamngslistan kan detta bero på att det är för nära
inpå evenemanget så biljetter ej längre kan köpas via internet eller att arrangören valt att detta
evenemang ej skall säljas på internet. Vid ytterligare frågor om evenemang var vänlig kontakta
arrangören.