Varukorg
Antal biljetter: 0
Summa: 0 SEK
 

Välkommen till Huddingehallens bokningssida.

För bokning av gruppträningspass välj fliken Passbokning under aktiviteter. Kräver att ni först köpt ett totalkort och anmält en email-adress i Huddingehallen reception samt har registrerat er som användare med samma email-adress under "Logga in". Ni måste vara inloggad för att kunna se gruppträningspassen.

För bokning av simskolor: Ni måste logga in innan ni kan boka en plats, är ni ny användare så skapar ni ett konto på knappen "Ny användare" under "Logga in". Simskolorna hittar ni sedan igen under "Aktiviteter" (Om du även har ett gruppträningskort hos oss så behöver du välja fliken "Köp" under aktiviteter för att se simskolorna). Simskolorna blir inte synliga förrän bokningen har startat klockan 19.00 den 2/1 Bokningen är öppen fram till den 23:00 7/1 eller tills alla platser har tagit slut.

Glöm inte att gå vidare till webkassan och betala er simkursbokning annars avbokas den! Om ni har problem med betalningen så kan det behövas att ni öppnar upp ert kort för webköp på er internetbank.

Efter att ni betalt er simkursbokning i webkassan så skickas kvitto och biljett till er mailadress, biljetten skrivs ut och medtages till varje lektion.

Startdatum:
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Slutdatum:
RadDatePicker
RadDatePicker
Öppna kalendern.
Veckodag:
select
  Aktivitet:
select
  Kategori:
select
 
 
DatumTidVeckodagAktivitetÖvrig information  
Det saknas aktiviteter för aktuellt urval.
     
En tjänst av webbiljett.se