Varukorg
Antal biljetter: 0
Summa: 0 SEK
 
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
hjälp
Koordinaten, Eventsalen, Koordinaten, Eventsalen
- Musikpasset vår 2019, 19/2, 14/3, 10/4, 2/5
- Abonnemang


Antal Pris Biljettyp
460,00 SEK (savg 25,00) Musikpasset        

 
Information
 
Följ med ut på spännande, musikaliska äventyr bortom allfarvägarna! Koordinatens konsertprogram bjuder på nationella och internationella toppmusiker i en intim och avslappnad miljö. Här råder spelglädje och lekfullhet, bredd och kvalitet!

Med Musikpasset får du tillträde till dessa fyra konserter på Koordinaten i vår: 
 
Ale Möller Trio
Tisdag 19 februari kl 19.00
Sveriges bästa och mesta multimusikant, grammisnominerade Ale Möller, möter Mats Öberg, pianisten och keyboardspelaren, som kan och spelar vad som faller honom in. Trion fullbordas med Olle Linder ännu en multiinstrumentalist från den svenska folkmusikens elitserie.
 
Ordinarie pris: 220 kr.
 
 
Christian Kjellvander
Torsdag 14 mars kl 19.00
Christian Kjellvander har vunnit en stor, hängiven skara lyssnare genom sin unika röst och sina suggestiva, vackra melodier, färgade av mötet mellan den sörmländska landsbygden och de ändlösa amerikanska vägarna. Senaste skivan Wild Hxmans som kom i höstas höjdes till skyarna av en enig kritikerkår. Den 14 mars står Christian med band på Koordinatens scen.
 
Ordinarie pris: 220 kr.
 
 
Swing Magnifique
Onsdag 10 april kl 19.00
Swing Magnifique levererar högklassig Jazz Manouche, eller Gypsy Swing – den europeiska jazzstil som för alltid kommer att vara förknippad med gitarrlegenden Django Reinhardt och violinisten Stéphane Grappelli och deras grupp Hot Club de France. Swing Magnifiques repertoar är delvis hämtad från Djangos klassiska inspelningar men med en underbar sångerska i bandet skapar man sin egen unika stil genom att kombinera dessa med jazzstandards, franska schlagers och egna kompositioner, allt framfört i Djangos omisskännliga stil.
 
Ordinarie pris: 190 kr.
 
 
Baskery
Torsdag 2 maj 19.00
Oavsett var de befinner sig i världen får de svenska systrarna höra av publiken att de varken sett eller hört något liknande, att de har en helt unik uppsättning och uppträder med vad som verkar vara en outtömlig energi. Baskery handlar om att ställa musiken på huvudet, att blanda punkens rättframhet och orädsla med de subtila och finstämda i singer/songwritingtraditionen. Förvänta er ”banjopunk”, ”newfolk”, ”nordicana” - en energisk liveshow och hårresande vassa syskonstämmor.
 
Ordinarie pris: 190 kr.