Varukorg
Antal biljetter: 0
Summa: 0 SEK
 
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
hjälp
Koordinaten, Eventsalen, Koordinaten, Eventsalen
- Amanda Ginsburg, 25/11, Oxelösund
- 2019-11-25 19:00


Antal Pris Biljettyp

 
Information
 

Årets grammis-vinnare i kategorin Årets Jazz, Amanda Ginsburg, har spelat över hela landet inför utsålda hus och får fantastiska recensioner. Hennes röst liknas av somliga som ”en ung Monica Zetterlund med en nypa av Veronica Maggio".

Sedan releasen av sitt debutalbum ”Jag har funderat på en sak” (februari 2018) hunnit med mer än många gör under en hel artistkarriär. Först belönades hon med betyg 4 av 5 i Dagens Nyheter. Sedan fortsatte framgångarna med Olle Adolphson-stipendiet och flera tv-inslag, som bland annat i SVT Gokväll och Allsång på Skansen. Hon har nominerats till årets nykomling i P2 Jazzkatten, mottagit Skaps Jazzpris och Stim-stipendium, belönats med fantastiska recensioner och lovord, och har spelat över hela landet för tusentals besökare.

Medverkande:
Amanda Ginsburg – Sång
Filip Ekestubbe – Piano
Ludvig Eriksson – Bas
Ludwig Gustavsson – Trummor

Biljetter: Säljs här på webben, på Koordinaten samt i Nyköping på Culturum, turistbyrån och Rosvalla från och med 9 augusti.

Konserten ingår i abonnemanget Musikpasset.

Koordinatens konsertprogram är möjligt tack vare stöd från Oxelösunds Hamn AB, Järnbruksklubben IF Metall, SSAB samt ICA Kvantum Oxelösund.