{{::trm.Cart}}
{{::trm.NumberOfArticles}} {{booking.Count}}
{{::trm.Sum}} {{booking.AmountToPayWeb | currency : siteCurrency}}

{{::tr.Hello || "Hej"}} {{$parent.session.user.GreetingName}}!

Information till alla som ska anmäla sig till sommarsimskolans nybörjarkurser 2020.
Kan ert barn simma mer än 25 meter bör ni inte anmäla er.

Platserna släpps den 1/5 klockan 18.00.  ( Går inte att se vilka  tider det finns innan detta datum.)

Sommarsimskolan är för barn födda 2011, 2012 och 2013 som är skolelever i Trelleborgs Kommun.

Grupperna 08.00 och 08.30 är utan badbuss.

Grupperna 09.00 och 09.30 (3a+b) är inklusive badbuss med förbindelse från hållplatserna: Kurland, Skåre, Maglarp, Tommarp, Skegrie, Västra Värlinge, Bodarp, Fuglie, Steglarp, Stora Slågarp, Klörup, Västa Alstad, Haglösa, Västra Vemmerlöv, Bäckaskolan, Kattebäckskolan och Västervångskolan. 
Har man barn som går på fritids är det eget ansvar att förankra detta med fritidspersonalen.

Grupperna 10.10 och 10.40(4a+b) är inklusive badbuss med förbindelse från hållplatserna: Södra Åby, Hemmesdynge, Äspö, Klagstorp, Lilla Beddinge, Stora Beddinge, Skateholm, Granhyddan, Smygehamn, Modeshögskola, Serresjöskolan, Gislövs Läge, Dalköpinge Svampen, Dalköpinge Ängar, Korsholm, Östra Skolan, Pilevallskolan.
Har man barn som går på fritids är det eget ansvar att förankra detta med fritidspersonalen.

Grupperna 11.10 och 11.40 (5a+b) Är inklusive badbuss med förbindelse från hållplatserna: Gärdslöv, Önnarp, Grönby Kors, Väståkraskolan, Fru Alstad, Södra Virestad och Gislövs skola.
Har man barn som går på fritids är det eget ansvar att förankra detta med fritidspersonalen.

Väljer man att boka sig i någon av grupperna där badbuss ingår är det samma pris oavsett om man utnyttjar badbussen eller inte. Behöver man ingen badbuss så fyller man i rutan hållplats med ingen badbuss.

Information simskola

Badkläder, handduk och tvål medtages. Eleverna går i vattnet första undervisningsdagen. Föräldrar är välkomna att följa med in vid bassängen vid första och sista badtillfället. Undervisningen sker i varmvattenbassängen, vid eventuellt behov så flyttas undervisningen till någon av de andra bassängerna.

Badhuset har skärmförbud, mobiltelefoner, laptops mm är inte tillåtet vid bassängerna. 

Busstidtabell kommer att mailas ut efter att anmälningstiden har gått ut. Kommer även att finnas på Trelleborgs kommuns hemsida.


 

Anmälan.

För att boka din plats på någon av våra aktiviteter väljer du den aktivitet som du är intresserad av och väljer antalet platser.

Gå sedan vidare till betalning och genomför ditt köp eller tryck på boka. Väljer du att boka din plats har du 3 arbetsdagar på dig att betala din bokning på Badhuset i Trelleborg (se öppettider på www.trelleborg.se/badhus) Tänk på att inte tömma varukorgen! Din platsbokning försvinner helt om detta görs.

KÖPVILLKOR

På webbiljettsidan kan du köpa och boka ett flertal tjänster såsom simskola, babysim,vattengympa (nedan kallad tjänst)

Bokningar av tjänster är bindande köp. Köpdatum är alltid samma som bokningsdatum oavsett vald betalningsmetod.

Vid bokning/köp via hemsidan eller bokningssidan är du som kund ansvarig för köpet och att de kontaktuppgifter du lämnar är korrekta. Vi skickar en bokningsbekräftelse /kvitto med e-post, så kontrollera att du anger korrekt e-postadress. Vi ansvarar inte för av kunden felaktigt angivna uppgifter.

ÅNGERRÄTT

Badhuset förbehåller sig rätten att radera bokningar utan återbetalning om anmälan inte uppfyller kriterierna för den bokade aktiviteten. För att få tillbaka betald avgift ska avbokning ske senast 3 dagar efter bokad datum.

Distansavtalslagen gäller inte vid köp av tjänster. Avbokning ska ske via e-post till simskola@trelleborg.se.    Uppge för och efternamn på den person som gjort bokningen, vilken tjänst som avses ( tex simskola torsd kl 16) och namn på personen som ska nyttja tjänsten.

Mer information finns på www.trelleborg.se/badhus

 

Personuppgifter

Jag samtycker till att Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som jag lämnar för att göra anmälan till våra aktiviteter (behandling som sker är insamling, hantering, lagring och radering)

De personuppgifter som behandlas för detta ändamålet är: namn, personnummer, adress, telefonnummer och e-post. De personuppgifter som behandlas sker med stöd av samtycke och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla mitt samtycke och jag har även rätt att begära att mina personuppgifter raderas. 

Dina personuppgifter kommer att lagras i vårt kassasystem ACTOR och kommer att hanteras av kultur- och fritidsförvaltningen.

Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nödvändigt. Personuppgiftsansvarig för denna behandlingen är fritidsnämnden som kan kontaktas på kulturfritid@trelleborg.se.

Dina personuppgifter sparas i maximalt ett år.

{{::tr.LoadingCalendarEvents || "Laddar kalenderhändelser"}}

{{::tr.PresaleLinkActive || "Förköpslänk aktiv"}}!

Inga kalenderhändelser!
{{::activityDate.DayOfWeek | weekdayfromint}}
{{::activityDate.DayOfMonth}}
{{::activityDate.Month | monthfromint}}
{{staple_text(activity)}}
{{activity.StartTime}}-{{activity.EndTime}}
{{activity.EventNames}} 
{{activity.EventTypeGroupName}}
{{activity.SectionName}}, {{activity.SektionAnlaggningNamn}}
{{activity.ExtraResourceName}}
{{activity.ExtraInfo}}
{{activity.Duration}} {{::tr.min || "min"}}
{{activity.NumOccurences}} {{::tr.occurrences || "tillfällen"}}
{{::tr.ChooseAmount || "Välj antal"}}:
{{price.Price + price.serviceavgift1_kr | currency : $parent.siteCurrency}} ({{::tr.OfWhichServiceCharge}} {{price.serviceavgift1_kr | currency : $parent.siteCurrency}})  -  {{price.ArticleName}}
{{::tr.PleaseWait || 'Var god dröj'}}