{{::trm.Cart}}
{{::trm.NumberOfArticles}} {{booking.Count}}
{{::trm.Sum}} {{booking.AmountToPayWeb | currency : siteCurrency}}

{{::tr.Hello || "Hej"}} {{$parent.session.user.GreetingName}}!

PLATSERNA TILL HÖSTTERMINEN 2020 släpps den 6 juli klockan 18.00. 

( Går inte att se vilka tider det finns innan detta datum.)

 

Information till alla som ska anmäla sig till simskola, babysim och vattengympa.
Fyll i datum i rutan,filtrera från kursens startdatum 200901 (v.36) och till kursens slutdatum 201219 (v.51) och fyll därefter i kategori.

Simskola: Torsdag, fredag och lördag. 30min/ lektion.

Babysim: Tisdag, onsdag och torsdag. 30 min/ lektion.

Vattengympa: Tisdag, onsdag, torsdag och fredag ca 50 min/ lektion

Aktiviteten är under veckorna 36 - 51  med uppehåll vecka 44, höstlov.

INFORMATION SIMSKOLA

Vid terminsstart ska barnet vara mellan 5-10 år och vara fyllda fem år vid första badtillfället. En förälder är välkommen med in i omklädningsrummet och får närvara vid första och sista badtillfället. Inga föräldrar får sedan vistas vid bassängen.  Vi erbjuder endast simskola till de barn som inte har tagit simborgarmärket/vattenprovet. Är man ute efter att vidarutveckla simkunnigheten hänvisar vi till Trelleborgs sim. 


Simskola nybörjare: Inga förkunskaper krävs

Simskola nybörjare / vattenvana: Doppa huvudet under vatten, hoppa från kanten samt glida fram i vattnet (baddaren blå, doppingen)

Simskola vattenvana 10 meter: Här krävs samma kunskaper som i nybörjare / vattenvana samt kunna simma 10 meter bröst- eller ryggsim med liksidiga bentag.
Simskola fortsättning 25 meter: Här krävs samma kunskaper som i nybörjare / vattenvana samt kunna simma 25 meter bröst- eller ryggsim med liksidiga bentag.


INFORMATION BABYSIM

Krav för att anmäla: Barnet ska vara minst 2 månader gammal, (barnet måste vara fött), väga över 4 kilo samt att naveln ska vara läkt. Vid bad används badblöja eller babybadbyxa. En förälder är välkommen att bada med sitt barn. Tyvärr kan vi inte ha fler personer inne vid bassängen, detta på grund av rådande corona-pandemi.


ANMÄLAN

För att boka din plats på någon av våra aktiviteter väljer du den aktivitet som du är intresserad av och väljer antalet platser.
Tänk på att du inte anmäler dig till en grupp där barnet inte uppfyller kriterierna.

Gå sedan vidare till betalning och genomför ditt köp eller tryck på boka. Väljer du att boka din plats har du 3 arbetsdagar på dig att betala din bokning på Badhuset i Trelleborg (se öppettider på www.trelleborg.se/badhus) Tänk på att inte tömma varukorgen! Din platsbokning försvinner helt om detta görs.

KÖPVILLKOR

På webbiljettsidan kan du köpa och boka ett flertal tjänster såsom simskola, babysim,vattengympa (nedan kallad tjänst)

Bokningar av tjänster är bindande köp. Köpdatum är alltid samma som bokningsdatum oavsett vald betalningsmetod.

Vid bokning/köp via hemsidan eller bokningssidan är du som kund ansvarig för köpet och att de kontaktuppgifter du lämnar är korrekta. Vi skickar en bokningsbekräftelse /kvitto med e-post, så kontrollera att du anger korrekt e-postadress. Vi ansvarar inte för av kunden felaktigt angivna uppgifter.

ÅNGERRÄTT


Badhuset förbehåller sig rätten att radera bokningar utan återbetalning om anmälan inte uppfyller kriterierna för den bokade aktiviteten. För att få tillbaka betald terminsavgift ska avbokning ske senast 3 dagar efter bokad datum.

Distansavtalslagen gäller inte vid köp av tjänster. Avbokning ska ske via e-post till simskola@trelleborg.se. eller babysim@trelleborg.se. Uppge för och efternamn på den person som gjort bokningen, vilken tjänst som avses ( tex simskola torsd kl 16) och namn på personen som ska nyttja tjänsten.

Mer information finns på www.trelleborg.se/badhus


PERSONUPPGIFTER

Jag samtycker till att Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som jag lämnar för att göra anmälan till våra aktiviteter (behandling som sker är insamling, hantering, lagring och radering)

De personuppgifter som behandlas för detta ändamålet är: namn, personnummer, adress, telefonnummer och e-post. De personuppgifter som behandlas sker med stöd av samtycke och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla mitt samtycke och jag har även rätt att begära att mina personuppgifter raderas. 

Dina personuppgifter kommer att lagras i vårt kassasystem ACTOR och kommer att hanteras av kultur- och fritidsförvaltningen.

Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nödvändigt. Personuppgiftsansvarig för denna behandlingen är fritidsnämnden som kan kontaktas på kulturfritid@trelleborg.se.

Dina personuppgifter sparas i maximalt ett år.

{{::tr.LoadingCalendarEvents || "Laddar kalenderhändelser"}}

{{::tr.PresaleLinkActive || "Förköpslänk aktiv"}}!

Inga kalenderhändelser!
{{::activityDate.DayOfWeek | weekdayfromint}}
{{::activityDate.DayOfMonth}}
{{::activityDate.Month | monthfromint}}
{{staple_text(activity)}}
{{activity.StartTime}}-{{activity.EndTime}}
{{activity.EventNames}} 
{{activity.EventTypeGroupName}}
{{activity.SectionName}}, {{activity.SektionAnlaggningNamn}}
{{activity.ExtraResourceName}}
{{activity.ExtraInfo}}
{{activity.Duration}} {{::tr.min || "min"}}
{{activity.NumOccurences}} {{::tr.occurrences || "tillfällen"}}
{{::tr.ChooseAmount || "Välj antal"}}:
{{price.Price + price.serviceavgift1_kr | currency : $parent.siteCurrency}} ({{::tr.OfWhichServiceCharge}} {{price.serviceavgift1_kr | currency : $parent.siteCurrency}})  -  {{price.ArticleName}}
{{::tr.PleaseWait || 'Var god dröj'}}