{{::tr.Cart}}
{{::tr.NumberOfArticles}} {{booking.Count}} st
{{::tr.Sum}} {{booking.AmountToPayWeb | currency}}

Hej {{$parent.session.user.GreetingName}}!

Information till alla som ska anmäla sig till simskola, babysim och vattengympa hösten 2019

Platserna släpps den 8/7 klockan 12.00. 

Fyll i datum i rutan filtrera från kursens startdatum 190902 (v 36) och till kursens slutdatum 191215 (v 50) och fyll därefter i kategori.

Simskola: Torsdag, fredag och lördag.

Babysim: Tisdag, onsdag och torsdag

Vattengympa: Tisdag, onsdag, torsdag och fredag

Aktiviteten är en gång per vecka à 30 minuter, veckorna 36-50 med uppehåll vecka 44.


Simskola nybörjare: Inga förkunskaper krävs

Simskola nybörjare / vattenvana: Doppa huvudet under vatten, hoppa från kanten samt glida fram i vattnet (baddaren blå, doppingen)

Simskola vattenvana 10 meter: Här krävs samma kunskaper som i nybörjare / vattenvana samt kunna simma 10 meter i mag- eller ryggläge.

Simskola fortsättning 25 meter: Här krävs samma kunskaper som i nybörjare / vattenvana samt kunna simma 25 meter i mag- eller ryggläge.Utöver detta ska barnet vara mellan 5-10 år och vara fyllda 5 till första badtillfället. Vi erbjuder endast simskola till de som inte har tagit simborgarmärket. Är man ute efter att vidareutveckla simkunnigheten hänvisar vi till Trelleborg Sim.


Information till alla som ska anmäla sig till babysim

Krav för att anmäla: Barnet ska vara minst 2 månader gammal ( barnet måste vara fött) väga över 4 kilo samt att naveln ska vara läkt.

 

Anmälan.

För att boka din plats på någon av våra aktiviteter väljer du den aktivitet som du är intresserad av och väljer antalet platser.
Tänk på att du inte anmäler dig till en grupp där barnet inte uppfyller kriterierna.

Gå sedan vidare till betalning och genomför ditt köp eller tryck på boka. Väljer du att boka din plats har du 3 arbetsdagar på dig att betala din bokning på Badhuset i Trelleborg (se öppettider på www.trelleborg.se/badhus) Tänk på att inte tömma varukorgen! Din platsbokning försvinner helt om detta görs.

 

Anmälan är bindande efter att avgiften är betald.

Badhuset förbehåller sig rätten att radera bokningar utan återbetalning om anmälan inte uppfyller kriterierna för den bokade aktiviteten.

Mer information finns på www.trelleborg.se/badhus

 

Personuppgifter

Jag samtycker till att Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som jag lämnar för att göra anmälan till våra aktiviteter (behandling som sker är insamling, hantering, lagring och radering)

De personuppgifter som behandlas för detta ändamålet är: namn, personnummer, adress, telefonnummer och e-post. De personuppgifter som behandlas sker med stöd av samtycke och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla mitt samtycke och jag har även rätt att begära att mina personuppgifter raderas. 

Dina personuppgifter kommer att lagras i vårt kassasystem ACTORoch kommer att hanteras av kultur- och fritidsförvaltningen.

Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nödvändigt. Personuppgiftsansvarig för denna behandlingen är fritidsnämnden som kan kontaktas på kulturfritid@trelleborg.se.

Dina personuppgifter sparas i maximalt ett år.

Laddar kalenderhändelser

Förköpslänk aktiv!

Inga kalenderhändelser!
{{::activityDate.DayOfWeek | weekdayfromint}}
{{::activityDate.DayOfMonth}}
{{::activityDate.Month | monthfromint}}
{{staple_text(activity)}}
{{activity.StartTime}}-{{activity.EndTime}}
{{activity.EventNames}} 
{{activity.EventTypeGroupName}}
{{activity.SectionName}}, {{activity.SektionAnlaggningNamn}}
{{activity.ExtraResourceName}}
{{activity.ExtraInfo}}
{{activity.Duration}} min
{{activity.NumOccurences}} tillfällen
Välj antal:
{{price.Price + price.serviceavgift1_kr | currency}} (varav s.avg. {{price.serviceavgift1_kr | currency}})  -  {{price.ArticleName}}
Var god dröj