Varukorg
Antal biljetter: 0
Summa: 0 SEK
 
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
hjälp
Koordinaten, Eventsalen, Koordinaten, Eventsalen
- Julia Logan, 24/2
- 2022-02-24 19:00


Antal Pris Biljettyp
200,00 SEK (savg 20,00) Entré        

 
Information
 

Julia Logan

 

Konsert med Julia Logan i Eventsalen på Koordinaten. Julia singeldebuterade så sent som våren 2020 men har redan hyllats av musikkritiker för sin speciella ljudbild i sin musik.

 

Julia Logan väljer ett lågmält tilltal, där hittar hon sitt fokus och resonans. Likt artister som Karen Dalton och Jim Ford so¨ker a¨ven Julia efter tro¨st, uppriktighet och tyst medma¨nsklighet & fo¨rsta°else i ho¨gljudda tider av kaos.

Det var ma°nga som fick upp o¨gonen fo¨r Julia Logan när hon singeldebuterade våren 2020. Popmani skrev tra¨ffande att ”det a¨r fint att ho¨ra en ro¨st som la°ter modern och egen samtidigt som soundet hintar om inspiration fra°n svunna tider” om debutsingeln ”To Be True”. Logan hyllades a¨ven entusiastiskt av betydelsefull media som PSL och Nothing But Hope and Passion.

Nästa singel ”Everly Foreverly”, var liksom debutsingeln skriven och inspelad i ta¨tt samarbete med producenten Daniel Bengtson i Studio Rymden. Ett samarbete som utmynnat i en ljudbild som fo¨r tankarna till ett soldra¨nkt Kalifornien – varmt, lekfullt, exakt och snyggt.

2021 teamar Julia Logan upp med Nina Persson i en cover på amerikanen Bobb Trimbles smått obskyra kultklassiker One Mile From Heaven.

Nina Persson: ”Julia är en fin ny bekantskap, jag älskar hennes röst och det finns inget bättre sätt att möta nya människor än att göra musik ihop. Låten är ett riktigt fint musikarkeologiskt fynd, jag hoppas att Bobb Trimble blir glad att vi ger den nytt liv i form av en virtuos tjejduett."

Julia Logan: "När jag och Daniel snubblade över låten kände vi direkt att det skulle passa som en duett. När Nina ville jobba med oss så blev vi otroligt glada, The Cardigans musik har ju varit med mig sen barnsben och jag har alltid inspirerats av Ninas personliga och karismatiska röst. Jag tror att vi tillsammans med Angel Olsen och Sharon Van Etten är med och bygger upp en ganska ny kvinnlig duettgenre.”