Varukorg
Antal biljetter: 0
Summa: 0 SEK
 
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
hjälp    
Nyköpings Teater
- Du är som jag - fast värre -23/9,
- 2017-09-23 20:00
Parkett Biljetter finnsRaden (balkong) Biljetter finnsHKP Platser Biljetter finns

Information
 


Du är som jag, fast värre är en stand up show om att växa upp, hata, älska, leva och inse att alla är som du, fast värre. Ellinor Johansson och Tina Bergérus guidar oss från födsel till 25-årskris genom sexuella uppvaknanden, ätstörningar och familjekaos för att reda ut varför de är som de är, och varför det känns som att alla andra är mycket värre. 

Vi får följa med på en resa genom två uppväxter, som trots att de är ganska lika även är ganska olika, och resulterar i två väldigt olika, men ändå ganska lika, individer.

Du är som jag, fast värre är Tina och Ellinors första gemensamma stand upshow, men de har båda flera år på scenen bakom sig.

Tina Bergérus scendebut skedde 1994, som "den vita katten" i Krokängsvägens förskolas uppsättning av "Det satt två katter på ett tak, tjillevillevipp-bom-bom", men mest känd är hon som stand upkomiker. Med stort självförakt och en liten glimt i ögat försöker hon förstå sig själv genom att berätta för publiken om varenda liten vrickad tanke som någonsin farit genom hennes huvud.

 







Välj Sektion    
Parkett
Numrerat
Raden (balkong)
Numrerat
HKP Platser
Numrerat