Varukorg
Antal biljetter: 0
Summa: 0 SEK
 
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
hjälp    
Bollnäs Kulturhus
- ERIC GADD, GADD, HOPP & KÄRLEK
- 2020-03-14 19:30
Parkett Biljetter finnsLäktare Biljetter finnsRullstolsplatser Biljetter finns

Information
 

Datum: lördag 14 mars
Tid: 19.30
Plats: Kulturhuset Bollnäs, Stora scen
Insläpp: ca 19.00
Biljetter: 350 kr, pris inkl. serviceavgift.
Förköp: www.bollnas.se/biljetter & Kulturhusets reception
Arrangör: Kulturhuset Bollnäs & Blixten & Co



GADD, HOPP & KÄRLEK på turné i vår!
Eric Gadd har varit verksam artist i över 30 år, släppt massor av
album, belönats med Grammisstatyetter, förärats med guld- och
platinaskivor samt turnérat konstant. I början av december
släpper
Eric nytt material i form av EP:n ”GADD”, inklusive helt nya låten
”Frigolit”. I början av nästa år släpps dessutom ytterligare två EP:s
och i mars beger han sig ut på turnén med namnet ”GADD, HOPP &
KÄRLEK”. Premiä
ren sker i Uppsala den 12 mars och redan första
helgen kommer turnén till kulturens hjärta – Bollnäs.

-
Det skall bli superspännande att åka ut på ett lite nytt sätt! Det blir tvära
kast mellan innerligt, nära & att vi bygger upp ett extatiskt drag. Jag
tänker hoppa respektlöst mellan mina gamla hits och nya låtar. Ser fram
emot nya ställen & att möta publiken!”,
hälsar Gadd.

Eric Gadd behöver ingen närmare presentation med sina 32 år i
branschen och nu är det dags att ge ut nytt material. Den 6 december
släpps EP:n “GADD”, som är den första i ordningen av tre,  och
innehåller splitternya låten ”Frigolit”. Förutom nya låten innehå
ller den
”My Personality 2020”, ”Do You Believe In Me Acoustic”, ”Stockholm Står
Kvar Akustisk” och ”The Right Way Acoustic”. Därefter kommer Eric ge ut
ytterligare två EP:s med namnen ”
HOPP” och ”KÄRLEK”.

Och med dessa EP:s i bagaget åker Eric ut på turné tillsammans med
musikerna
Rebecca Meiselbach (percussion, sång) och Helmer Norrby
(bas, keyboard, maskiner, sång).

Eric Gadd Spotify
Eric Gadd Facebook
Instagram @ericgadd

Mer om Eric Gadd

Gadd debuterade med plattan Hello! 1987 och har sedan dess släppt
ytterligare elva studioalbum. Mannen bakom klassiker som Bara himlen
ser på, Do You Believe in Me, Why Don’t You, Why Don’t I och Vi
kommer aldrig att förlora, har Grammisbelönats tre gånger, sålt guld- och
platinaskivor både dubbelt och trippelt.

Han
är en uppskattad liveartist som uppträtt live fler än 4 000 gånger.
Utöver konstant turnerande var Eric Gadd en av de första artisterna som
spelade på
Restaurang Strandvägen 1, fem kvällar i veckan under en hel
månad.

Under 2017 firade Eric Gadd 30 år som artist och i september 2018
debuterade han med den egna, kritikerrosade showen ”
OMG” på
Hamburger Börs i Stockholm. Samma år var Gadd dessutom en av
deltagarna i TV-programmet Så mycket bä
ttre. Våren 2019 reste showen
OMG” på turné runt om i Sverige. Inom de närmaste månaderna släpps
nytt material och i mars 2020 åker Eric ut på vägarna igen med turnén
”GADD, HOPP & KÄRLEK”.

Diskografi
1987 - Hello!
1989 - Hurra, du lever! Pang, du är död!
1991 - Do you Believe in Gadd? (Platina)
1993 - On Display (Platina)
1995 - Floating (Platina)
1997 - The Right Way (Trippel Platina)
1999 – Spirit (Platina)
2002 - Life Support (Guld)
2006 - Eric Gadd (Guld)
2008 - Stockholm står kvar men jag ligger
2010 - Rise Up!
2013 - Fiende Eller Vän
2020 – Gadd EP, Hopp EP, Kärlek EP







Välj Sektion    
Parkett
Numrerat
Läktare
Numrerat
Rullstolsplatser
Numrerat