Varukorg
Antal biljetter: 0
Summa: 0 SEK
 
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
hjälp    
Culturum Konsertsal
- BROADWAY TILL DUVEMÅLA - 20/09, VIKTORIA TOCCA PRESENTERAR
- 2019-09-20 19:30
Parkett Ett mindre antal platser kvarRaden (Balkong) Biljetter finnsRullstolsplats Biljetter finns

Information
 
Välkommen till succékonserten Från Broadway till Duvemåla - en föreställning som turnerat för fulla hus runtom i hela Sverige sedan 2016.
Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett musikaliskt pärlband av de största och mest älskade hitsen från musikalernas förtrollade värld.
Det är med stolthet vi kan presentera några av Sveriges absolut främsta musikalartister tillsammans på en och samma scen. Dessa har huvudroller i bagaget från bland annat Phantom of the Opera, West Side Story, Kristina från Duvemåla, Cats, Broarna i Madison County, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar, My Fair Lady, Rent, Jekyll & Hyde, Livet är en Schlager, La Cage aux Folles och Sound of Music. I höstens konsert ser vi Viktoria Tocca, Laila Adéle och Malena Tuvung.
I höst ger vi också ett extra varmt välkomnande till vår nya solist Alexander Lycke, en av Sveriges mesta och bästa musikalartister som 2016 blev utsedd till Sveriges bästa sångare av tidningen Sweden Rock Magazine.

På gitarr har vi Conrad Boqvist, på bas Magnus Eugenson och på trummor Fredrik Bergström, alla under ledning av vår eminenta kapellmästare Carina E. Nilsson på piano.
 
Längd 2:30 inkl. paus
 


Välj Sektion    
Parkett
Numrerat
Raden (Balkong)
Numrerat
Rullstolsplats
Numrerat