Varukorg
Antal biljetter: 0
Summa: 0 SEK
 
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
hjälp
Restaurang Bolaget - Entré Bolaget, Restaurang Bolaget
- Bolaget live! , Engmans kapell
- 2021-10-14 21:00


Antal Pris Biljettyp
185,00 SEK (savg 15,00) Entré        

 
Information
 
  • 2020 blev inte riktigt som någon tänkt sig. En pandemi svepte över oss och i dess svall kom ett nödvändigt ont: restriktioner gällande folksamlingar. Detta ställde in var turné som var planerad, för Engmans Kapell innebar det att de inte kunde fira debutalbumet ”Pensionat Liljevahls”, vilket fyller 20 år 2020, på samma sätt som det var tänkt. Men lite firande måste ändå tillåtas, därför ger hälsingefavoriterna ut på en coronasäkrad turné under hösten och vintern för att fira att deras album "Pensionat Liljevahls" fyller jämt.


    En glad Pär Engman berättar om att äntligen få åka ut och spela:


    – Äntligen får vi komma ut och spela för publik igen! Sedan den här corona-situationen började har vi gjort tre livestreamade spelningar. De har också varit roliga, men det är ju inte samma sak som att möta en levande publik. Det känns också kul att vi hinner uppmärksamma att det i år är 20 år sedan vi släppte vårt debutalbum Pensionat Liljevahls. Att inte kunna jobba har förstås påverkat oss ekonomiskt men minst lika jobbigt har det varit att inte få spela tillsammans.


    Turnén kommer att bestå av fem datum och färdas genom Stockholm, Hudiksvall, Sandviken, Örnsköldsvik och Bollnäs med start 10 oktober.

Bolaget har öppet från 19.00.  
Det kommer vara bordsplacering i restaurangen. Bordsplaceringen sker automatiskt när man köper biljetter. Om man däremot vill sitta med någon som inte är inräknad i er bokning så kan ni meddela oss på 026-279700 eller folketshus@sandvikenfh.se