Varukorg
Antal biljetter: 0
Summa: 0 SEK
 
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
hjälp
Restaurang Bolaget - Entré Bolaget, Restaurang Bolaget
- Bolaget live!, Per Persson & nya packet
- 2021-05-22 21:00


Antal Pris Biljettyp

 
Information
 

Bolaget har öppet från 19.00
Det kommer vara bordsplacering i restaurangen. Bordsplaceringen sker automatiskt när man köper biljetter. Om man däremot vill sitta med någon som inte är inräknad i er bokning så kan ni meddela oss på 026-279700 eller 
folketshus@sandvikenfh.se

 

  • Per Persson har alltsedan solodebuten 1989 blivit en vital del av Sveriges musikliv. Med ett personligt uttryck tillika välformulerade texter har han blivit en favorit för många, inte minst bland namnkunniga artister som Lars Winnerbäck och Håkan Hellström. De senaste åren har Perssons Pack blivit till det Nya Packet, men den musikaliska kärnan har lämnats oförändrad.


    Under sommaren 2020 har Persson, restriktioner till trots, lyckats genomföra ett par spelningar, varav den på Kackelstugan på Öland beskrevs med orden ”En makalös låtskatt. En huvudperson i toppform. Några av Sveriges bästa musiker.”

  • .

    Nu är det dags igen, under hösten och vintern 2020 ger han och det Nya Packet sig ut på en mindre turné med start i Stockholm. Var stopp har, på grund av rådande omständigheter, ett begränsat antal platser.