Varukorg
Antal biljetter: 0
Summa: 0 SEK
 
Steg 1
Steg 2
Steg 3
Steg 4
hjälp    
Teatern - Huvudentrén.
- Lennie Norman, Gubbvarning live
- 2019-10-09 19:30
Parkett Biljetter finnsLäktare bakre rader Biljetter finnsLäktare gradänger Biljetter finnsGradäng Biljetter finnsHKP-Plaster Biljetter finns

Information
 

Det var 27 år sen sist Lennie Norman gjorde en soloshow. När han 2018 gav sig ut på en riksomfattande turné med föreställningen Gubbvarning live så blev det succé! 


Efter att blivit hyllad av både publik och media så bestämde sig Lennie för att förlänga sin turné, så under hösten 2019 fortsätter turnén runt om i Sverige. Föreställningen bygger vidare på böckerna med samma namn och som sålts i över 70.000 exemplar. 

Publiken kan förvänta sig en personlig, vass och galet rolig föreställning där Lennie skärskådar tiden vi lever i och tar tempen på samtiden. Vi lovar - Lennie drar sig inte för att säga ett sanningens ord! 


Argare, bittrare men också med underbar självdistans så kommer Lennie Norman bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Publiken kommer att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand Up show av allra högsta klass!

LENNIE NORMAN, musiker och legendarisk ståuppare, sågs senast i showen ”Lennie Skifs – Still Crazy” som gick för fullsatta hus på Restaurang Tyrol i Stockholm och under våren 2017 gjorde showen tillsammans med Robert Wells Standup - Sitdown succé runt om i Sverige.

För att använda lokalens hörselslinga så ska man sitta på Parkett mellan raderna 5-14.Välj Sektion    
Parkett
Numrerat
Läktare bakre rader
Numrerat
Läktare gradänger
Numrerat
Gradäng
Numrerat
HKP-Plaster
Numrerat